navigatie overslaan

actief

Sportdag basisscholen

  • 6 juni
  • 08:30- 14:30
  • Oldenzaal

De jaarlijkse sportdag voor basisschool leerlingen van de Oldenzaalse basisscholen vindt eens in de twee jaar plaats op Het Hulsbeek. Dit jaar op dinsdag 6 juni.

De jaarlijkse schoolsportdag voor alle groepen 7 en 8 van de Oldenzaalse basisscholen wordt gehouden op het Hulsbeek. Bijna 900 scholieren krijgen een gevarieerd programma aangeboden. Het betreft alle leerlingen van de groepen 7 & 8. De kinderen maken kennis met diverse sporten die ook heel goed samengaan met de natuurlijke elementen van Het Hulsbeek.

Outdooractiviteiten gecombineerd met 'Samen Beleven' staan centraal op deze dag. De medewerking van Het Hulsbeek, OWC en het OCP zijn daarbij belangrijk.

Ze maken gebruik van het MTB parcours achter camping Jambor voor de stepcross, het speelbos voor samenwerkingsspelen, OCP voor outdooractiviteiten en de zonneweides voor een crossloop en recreatieve spelen. Meer dan 900 kinderen nemen deel aan deze sportdag die wordt georganiseerd door de sportdagcommissie van de Oldenzaalse basisscholen.

Wanneer

-

Op de kaart

Meer leuke evenementen