navigatie overslaan

Military Boekelo-Enschede, hét evenement waarin topsport centraal staat!

Military Boekelo

  • 10 - 13 oktober
  • Enschede

Military Boekelo-Enschede behoort tot de beste sportevenementen van de wereld. Samen met de oer Twentse gezellige informele sfeer is het een onvergetelijke ervaring.

Military Boekelo-Enschede behoort tot de beste sportevenementen van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn. Ieder jaar kent het startveld een aantal Olympisch medaillewinnaars en internationale kampioenen. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours; ontworpen door Adrian Ditcham, de Oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapsambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry. We zijn dan ook geweldig trots dat het evenement reeds meerdere keren door de sporters is uitgeroepen tot de beste Military ter wereld.

Natuurlijk wil je erbij zijn om naast sport en business te genieten van een week vol joie de vivre. Alles kan, niets moet. Flaneren en bewonderen, zien en gezien worden, kijken en genieten.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen