navigatie overslaan

actief

Ter land, ter zee en in de lucht

  • 22 juni
  • 09:00- 18:00
  • Oldenzaal

Na overweldigend succesvolle edities in 2022 en 2023 keert hét spectaculaire zomerevenement van Oldenzaal terug! Het belooft een groots waterspektakel te worden, waarbij avontuur, plezier
en gezelligheid centraal staan.

Op 22 juni 2024 zal het Hulsbeek wederom het decor zijn van tobbedansen: Te Land, Ter Zee en in de Lucht Oldenzaal, gebaseerd op het legendarische tv-programma Te land, Ter zee en in de Lucht. Bij Tobbedansen proberen deelnemers met een zelfgemaakte tobbe, kist of krat, startend vanaf een vertrekpunt boven aan een helling, zo snel mogelijk een wedstrijdtraject glijdend en varend af te leggen om de finishbel te bereiken. De race zal voor veel zomers plezier zorgen bij jong en oud en we verwachten dan ook veel deelnemers en belangstellenden, net als afgelopen jaar.

Kom je kijken, of waag je een poging de snelste tijd neer te zetten? Beleef een geweldige dag met veel deelnemers en de gekste tobbes die van de schans af racen! De opbrengsten van dit zomerse feest vol muziek, goed eten en vermaak voor jong en oud, zullen ten goede komen aan diverse goede doelen binnen de gemeente Oldenzaal.

Meedoen?

Wil jij met je kameraden/collega's/familie meedoen? Klik hieronder en schrijf je snel in! €195 p/team (incl. 40 munten waar je eten en drinken mee kunt halen tijdens het event).

Wanneer

-

Op de kaart

Meer leuke evenementen